Menu

Recreatiecompetitie najaar 2017

 

De inschrijving is gesloten.

Voor de planning en de schema's, klik hier.

Voor het Reglement, klik hier.

De lijst van de invallers komt later.

Ook dit jaar wordt er weer een najaars recre­atie­compe­ti­tie georganiseerd. Deze najaarsrecreatiecompetitie gaat deze keer gespeeld worden op woensdagavond en vrijdagavond. De gebruikelijke formule is van toepassing. Dat wil zeggen: we noemen het een competitie omdat de wedstrijden tevoren worden vast­ge­legd en men zich verplicht aanwezig te zijn. Het plezier staat echter voorop en de eindstanden worden niet genoteerd.

De recreatiecompetitie staat open voor seniorleden die geen najaarscompetitie spelen en geen zwerflid zijn. Deze competitie is zeer geschikt voor nieuwe leden.  Als je al een aantal jaren tennist en je graag wat hoger ingedeeld wil worden, willen jullie dit dan op het opgaveformulier vermelden. 

Er wordt gespeeld gedurende 7 weken, vanaf woensdag 13 september en vrijdag 15 september  tot respectievelijk woensdag 25 oktober en vrijdag 27 oktober.

Er wordt gespeeld op:

woensdagavond van 19.00 - 23.00 uur.

vrijdagavond van 19.00 - 23.00 uur.

 

De spelsoorten zijn traditioneel: damesdubbels, gemengde dubbels en herendubbels. Men kan zich voor één onderdeel per avond inschrijven. De opgave dient te geschieden als mixed of als dubbel, waarbij beide namen ingevuld moeten worden. Degenen die graag willen deelnemen maar nog geen partner hebben gevonden, worden verzocht dit op het formulier duidelijk te maken. De commissie zal proberen als bemiddelaar op te treden.

Ook kunt u zich alleen als invaller voor de vrijdag en/of woensdag opgeven, dan graag een mailtje naar ondergetekende.

De regels voor het spelen zijn onveranderd. De wedstrijden duren een uur. Een ieder die deelneemt verplicht zich om op dat uur aanwezig te zijn. Bent u onverhoopt toch verhinderd, dan zorgt u zelf voor vervangers. In het clubhuis zal een lijst komen te hangen, waarop spelers die bereid zijn om in te vallen kunnen intekenen. Verder kunt u mensen vragen die voor of na u spelen, of die de betreffende ronde niet mogen spelen. Als u nu al voorziet dat u regelmatig afwezig bent, kunt u beter niet deelnemen of u geeft zich als invaller op.

 

U kunt zich opgeven via dit formulier tot uiterlijk 29 augustus.

N.B. De wedstrijdschema’s zullen begin september op onze site vermeld worden.

 

Namens de ToCo, Ilonka van Driel.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...