Menu

Regio Cup Delft 2016: de Davis Cup voor de tennisverenigingen uit de buurt!

De Regio Cup bestaat sinds 2008 op initiatief van de vier deelnemende verenigingen uit Delft en omstreken, DTB, DDH, TVP en NTC. Naast het competitie-element is het doel de banden tussen de verenigingen onderling te versterken en het ‘’club-gevoel" te promoten.

Het kampioenschap voor de vier clubteams bestaat, in tegenstelling tot teams in de reguliere competities, uit spelers van alle niveaus.

Het toernooi van jaar tussen de regio toppers in 2016 start op zaterdag 17 september om 12.00 uur met de ‘halve finales’ TVP – DDH (blauw tegen geel) en DTB – NTC (oranje tegen groen).

Op deze middag kunt u genieten van prachtig, super sportief en spannend (s)tennis, stoelmassage voor een geringe bijdrage, even ontspannen in de hot-tub en vanaf 18.00 uur ook nog eens voor een prima prijs van heerlijke salades en gegrild vlees van de smoker-BBQ. Na afloop van de tenniswedstrijden rond 20u zijn alle leden van de deelnemende verenigingen van harte welkom om te blijven plakken bij de feestavond, met rookie DJ Steffen, The Voice of Pijnacker (TVP), Blue Wheels of Fortune en Cocktail-bar.

De finalewedstrijden om de begeerde Regio-Cup en de Rode Lantaern voor de ‘schandalige’ 4de plaats worden op zondag 17 september vanaf 10.30 uurverspeeld. Hierbij is het eigenlijk nu al spannend, of alle spelers zich op tijd en fit aanmelden voor hun wedstrijd….

We zien jullie graag in de kleuren van je club op TVP in het weekend van 17-18 september 2016.

Namens de Regiocup Organisatie Team TVP

Powered by ‘Vrienden Club van de Regio Cup’, V3B en Royal Matic

Meer informatie over de Regio Cup 2016 is te vinden op www.regio-cup.nl voor twitter, opstellingen, live-score enzovoort en https://www.facebook.com/Regio-Cup-2016-266043233736611

Regio Cup Delft 2016, de Davis Cup voor de tennisverenigingen uit de buurt!
De Regio Cup bestaat sinds 2008 op initiatief van de vier deelnemende verenigingen uit Delft en omstreken, DTB, DDH, TVP en NTC.

Naast het competitie-element is het doel de banden tussen de verenigingen onderling te versterken en het ‘’club-gevoel" te promoten. Het kampioenschap voor de vier clubteams bestaat, in tegenstelling tot teams in de reguliere competities, uit spelers van alle niveaus. Elk clubteam levert spelers voor negen categorieën 1-3, 4, 5, 535+, 6, 7, 750+, 8 en jeugd t/m 17 (maximaal niveau 7 op de pas). Per categorie een HE, DE en GD, totaal 27 wedstrijden per finale. De vereniging die meer dan 13 wedstrijden wint, wint de ontmoeting. Er wordt gespeeld om 2 gewonnen sets (tiebreak op de stand 6-6) met in plaats van een derde set, indien noodzakelijk, een wedstrijd-tiebreak, ook wel super-tiebreak tot de 10, welke vaak garant staan voor spannende en verrassende ontknopingen. Alle wedstrijden tellen in gelijke mate mee voor het eindresultaat. Zo ontstaat een zo breed mogelijke einduitslag waarin het aandeel van de beginnende, of niveau-8 speler net zo zwaar telt als dat van de beste tennisser van de club.

 

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...