Menu

Voorjaarsrecreatiecompetitie 2017

Inschrijven voor vrijdag 24 maart via de internet site toernooiklapper.nl.  Eén inschrijving per dubbel is voldoende.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

Voor schema's, klik hier.

Voor het baanschema, klik hier.

Voor reglement en invallers, klik hier.

De recreatiecompetitie wordt dit voorjaar weer op de woensdagavond en vrijdagavond georganiseerd. Gezien de aantrekkelijkheid van de recreatiecompetitie wordt ook nu weer een groot aantal aanmeldingen verwacht en zal er aan de formule niets worden veranderd. Dat wil zeggen: we noemen het een competitie omdat de wedstrijden tevoren worden vastgelegd en men zich verplicht aanwezig te zijn. Het plezier staat echter voorop en de eindstanden worden niet genoteerd.
 
De competitie staat open voor seniorleden die niet in competitieverband spelen en die geen zwerflid zijn. Nadrukkelijk staat deze competitie ook open voor leden die dit jaar lid worden en enige speelervaring hebben.
 
Er wordt gespeeld in de maanden april, mei en begin juni. De eerste wedstrijden beginnen op woensdag 5 april resp. vrijdag 7 april en eindigen op woensdag  7 juni resp. vrijdag 9 juni. 
 
Er wordt gespeeld op: woensdagavond van 19.00 - 23.00 uur vrijdagavond van 19.00 - 23.00 uur
 
De spelsoorten zijn traditioneel: damesdubbels, gemengde dubbels en herendubbels. Men kan zich voor niet meer dan één onderdeel per avond inschrijven. Hieraan zal streng de hand worden gehouden. De opgave dient te geschieden als mixed of als dubbel, waarbij beide namen ingevuld moeten worden. Degenen die graag willen deelnemen maar nog geen partner hebben gevonden, worden verzocht dit aan te geven. De commissie zal proberen een geschikte partner te vinden. Ook kunt u zich als invaller opgeven.
 
De regels voor het spelen zijn onveranderd. De wedstrijden duren één uur. Een ieder die deelneemt verplicht zich om op dat uur aanwezig te zijn. Er kunnen geen verhinderingen doorgegeven worden. Bent u onverhoopt toch verhinderd, dan zorgt u zelf voor vervangers. Daarbij geldt de regel: competitiespelers, zwerfleden en jeugdleden komen niet in aanmerking als vervangers. In het clubhuis zal een lijst komen te hangen, waarop spelers kunnen intekenen als zij bereid zijn om in te vallen. Ook kunt u natuurlijk mensen vragen die voor of na u spelen of die de betreffende ronde niet mogen spelen. Als u nu al voorziet dat u regelmatig afwezig bent raad ik u af om deel te nemen. Beter kunt u zich dan als invaller opgeven. Het afgelopen jaar is het toch weer een aantal keren voorgekomen dat spelers niet kwamen opdagen, met alle nadelige gevolgen voor anderen

Het wedstrijdschema komt 2 april op onze website te staan. 
 
Namens de ToCo, Ilonka van Driel 

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...