Menu

Historie

De Tennisvereniging Pijnacker, veelal afgekort tot TVP, is opgericht op 22 januari 1962.

Het tennispark
De banen en de opstallen op het prachtige tennispark aan de Sportlaan te Pijnacker zijn in het bezit van de vereniging. Voor de grond wordt erfpacht aan de gemeente betaald. Het beheer van het park is volledig in handen van de vereniging. Voor een aantal werkzaamheden, o.a. het onderhoud van de banen, wordt ter ondersteuning deskundig personeel ingehuurd.

Banen

De tennisvereniging heeft de beschikking over acht gravelbanen en over vier smashcourt banen. Alle twaalf de banen zijn verlicht. Tevens is het park voorzien van twee oefenmuren met daarop een oefenveldje voor de jeugd.

Ballonhal

Tegelijk met de eerste twee smashcourt banen is in 2007 over deze banen een ballonhal gerealiseerd. 's Winters, zo ongeveer half oktober t/m maart, wordt over de smashcourt banen de ballonhal geplaatst.

Het clubhuis "De Wittebol"

Het huidige clubhuis is in 2006 vernieuwd. Het clubhuis heeft een grote kantine en keuken en is voorzien van een heren- en dameskleedkamer en enkele opslagruimten. Het volledige clubhuis is rolstoelvriendelijk en omringd door een verhoogd terras.

Toernooien en competitie
Elk jaar worden er vele toernoeien georganiseerd (de winnaars door de jaren heen) en kan er worden deelgenomen aan de competitie

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...