Menu

Aanmeldingsformulier 1e jaars Tenniskids

Meer informatie over Tenniskids vindt u hier

Door het invullen van het onderstaande formulier geeft u uw kind op als eerste jaars Tenniskid. Hiermee wordt hij of zij aangemeld bij de vereniging én bij Progress Tennis. De ledenadministratie zal uw inschrijving verwerken en zo nodig even contact met u opnemen. Progress Tennis zal uw kind indelen in een trainingsgroep en daarover contact met u opnemen. De eerste jaars Tenniskids trainingen worden gewoonlijk gegeven op woensdag en vrijdagmiddag. Verhinderingen maken het indelen van uw kind lastig. Mocht u toch verhinderingen hebben geef ze dan aub op in het commentaar veld. Verder vragen wij u de school waar uw kind zit op te geven. Dit helpt ons bij het indelen van de tennislessen.

Als u uw kind in het najaar begint met de lessen hoeft hij/zijn nog niet direct contributie te betalen en de 18 lessen door Progress Tennis worden u aangeboden tegen een gereduceerd kennismakingstarief van 110 euro (2017).  Tegen het einde van deze lesperiode, omstreeks maart, beslist u pas of uw kind doorgaat en ook echt lid wordt van de vereniging. Vanaf dat moment gaat u ook contributie betalen. De contributies vindt u hier.

Als uw kind doorgaat met tennissen na deze eerste kennismakingsperiode is uw kind reeds bekend bij TVPijnacker. Dan is het niet langer de bedoeling om dit formulier te gebruiken. Dan kunt u hem of haar direct bij Progress aanmelden voor de gewenste training.

Formulier voor aanmelding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...