Menu

Clubkampioenschappen senioren 2017

INSCHRIJVEN, klik hier.

Voor je op vakantie gaat, vragen wij alweer jullie aandacht voor de clubkampioenschappen. Van 29 augustus tot en met 10 september 2017 krijgen alle seniorleden weer de kans om zich te meten met leden van hetzelfde spelniveau. Omdat dit toernooi vrij snel na de vakantie is, willen wij alle leden aansporen opgave voor dit toernooi niet te lang uit te stellen.

Dit is het toernooi bij uitstek om de verhoudingen binnen de club recht te zetten, je positie op de ranglijst te verbeteren, maar zeker ook om te genieten van de tenniscapaciteiten van je clubgenoten en de gezellige sfeer in ons clubhuis.

Er wordt dit jaar weer in vier categorieën gespeeld.

De indeling is als volgt:

Clubtoernooi categorie    KNLTB speelsterkte 
A t/m 5
B 6
C 7
D 8 en 9

We spelen de Clubkampioenschappen volgens het afvalsysteem en in categorieën op basis van de gemiddelde actuele rating op 15 augustus 2017. Per (gemengd) dubbel mag het verschil in rating maximaal 2 punten bedragen, tenzij één of beide spelers junior zijn. Die spelen namelijk altijd in de hoogste categorie. Het aantal categorieën en de grenzen daarvan hangen af van het aantal inschrijvingen per onderdeel. Ook spelen we verliezersrondes, tenzij dat door het weer of andere omstandigheden niet in te plannen valt.

Verhinderingen

Het liefst hebben we natuurlijk zo min mogelijk verhinderingen, maar het is uiterst vervelend als je verhinderingen hebt, maar deze niet bij de aanmelding hebt gemeld. Indeling en planning worden n.l. gemaakt op basis van de vooraf bekende verhinderingen. Als er dan na het vaststellen van de planning nog verhinderingen worden opgegeven, dupeer je niet alleen je tegenstander, maar sta je ook een normale voortgang van het toernooi in de weg.

 

A-categorie

In de A categorie wordt om het werkelijke clubkampioenschap gespeeld. Er wordt voor deze categorie zo soepel mogelijk omgegaan met verhinderingen. Uitgangspunt blijft echter: zomin mogelijk verhinderingen. Verhinderingen worden niet geaccepteerd indien zij de voortgang van het toernooi te zeer beperken, zulks ter beoordeling van de ToCo. Verhinderingen in het slotweekend zijn niet toegestaan.

 

Kom je er na het inschrijven achter dat er iets wijzigt in je verhinderingen, pas dat dan aan in je aanmelding of mail die wijzigingen dan zo spoedig mogelijk naar de ToCo.

 

Maximale aantal verhinderingen

 

Deelname aan:

 

    1 onderdeel     2 onderdelen     3 onderdelen  
1e week      
di t/m vrij          2 avonden  1 avond 1 avond
zaterdag 1 dagdeel 1 dag 1 dagdeel
zondag 1 dag 1 dagdeel 1 dag
2e week      
ma t/m vrij 2 avonden 1 avond 1 avond
zaterdag 1 dagdeel geen geen
zondag geen geen geen

 

Deelnemers wordt verzocht om met hun dubbelpartners te overleggen over de verhinderingen. Bovenstaande verhinderingen gelden namelijk per koppel. Het mag dus niet voorkomen dat bijvoorbeeld een van de partners in een dubbel op maandag en woensdag is verhinderd, terwijl de ander dinsdag en donderdag als verhindering opgeeft. Mocht dit het geval zijn, zoek dan voor dit toernooi een andere partner, want een dergelijke combinatie van verhinderingen blokkeert de voortgang van het toernooi en wordt dus niet getolereerd.

 

Inschrijven

Je kunt inschrijven via de website van TVP. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,- per onderdeel.

De inschrijving sluit op vrijdag 18 augustus 2017.

De ToCo.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...