Menu

40+ Toernooi 2017

INSCHRIJVEN is gesloten.

SCHEMA'S en UITSLAGEN, klik hier.

Het traditioneel zeer gezellige en spannende 40+ toernooi staat weer voor de deur. Wij nodigen alle leden die op 1 januari 2017 veertig  jaar of ouder waren dan ook graag uit om weer hun krachten te meten met de andere oudere jongeren.

Ook in 2017 hanteren we weer het poulesysteem. De poules zullen - afhankelijk van het aantal deelnemers - 4 of 5 dubbels tellen, zodat iedereen per onderdeel drie of vier wedstrijden speelt, verdeeld over de hele week. Een bijkomend voordeel is dat we de poules naar sterkte kunnen indelen, zodat veegpartijen van tweemaal 6-0 vermeden worden en iedereen op zijn niveau om de punten kan strijden. Indien mogelijk worden nog finalewedstrijden tussen poulewinnaars georganiseerd. Dat gebeurt in ieder geval tussen de winnaars van de twee sterkste poules in alle onderdelen.

Door het spelen in poules kunnen bijna alle wedstrijden tevoren gepland worden. Dit betekent dat de bij de inschrijving opgegeven verhinderingen niet meer kunnen worden gewijzigd! Het aantal wedstrijden zal naar verwachting opnieuw groot zijn en daarom zullen we weer op zaterdag beginnen. Wij wijzen je er op dat inschrijving in twee onderdelen betekent dat je tenminste 6, maar mogelijk 7 of zelfs 8 wedstrijden moet spelen met als mogelijk gevolg dat je op één avond twee partijen moet spelen. Als je dat om wat voor reden dan ook niet wilt of kunt, kun je niet voor twee onderdelen inschrijven.

Enkelspel
Wanneer er voldoende belangstelling is spelen we ook in aparte poules het enkelspel voor de 40+categorie in heren en/of dames. Als er niet voldoende deelnemers zijn, kunnen de 40+’ers die zich hebben ingeschreven meedoen aan de algemene Clubkampioenschappen Enkelspel voor senioren, die later dit jaar gespeeld worden.

Verhinderingen
Bij je inschrijving kun je eventuele noodzakelijke verhinderingen opgeven. Na indeling van de poules en de planning van de wedstrijden is het echter niet meer mogelijk verhinderingen op te geven of te wijzigen, omdat alle wedstrijden vaststaan. De regels voor verhinderingen zijn als volgt:
•  Bij dubbel en gemengd dubbel telt een verhindering van een van de partners voor beide partners;
•  Maximaal twee verhinderingen toegestaan;
•  Voor zaterdag 25 juni geldt: maximaal één dagdeel verhinderd, (10.00-14.00, 14.00-18.00 of na 18.00);
•  Voor de finalezondag geldt: géén verhinderingen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor maximaal twee onderdelen. Je ontvangt dan via de mail een bevestiging van inschrijving; ook word je via de mail op de hoogte gebracht van de wedstrijden.
Deelnemen kost  € 5 per speler per onderdeel.

De ToCo.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...