Menu

Open toernooi

 

De tennisverenigingen De Delftse Hout (DDH), ALTV Zoetermeer (ALTV), TV Pijnacker (TVP) en de Nootdorpse Tennisclub (NTC) organiseren samen de SummerSlams.

Het Telstar Open toernooi van TVP wordt dit jaar georganiseerd in de week van 9 t/m 17 juli op ons tennispark. Dit jaar is er naast een heren 2 categorie nu ook een heren-, dames- én gemengd dubbel 2. Genoeg partijen om bij te komen kijken dus!

Naast het vele tennis zijn er tijdens het toernooi ook veel andere dingen te doen op de club.

Donderdagavond 14 juli kan je genieten van een heerlijke Duitse avond op het park. Bier, Frankfurters en braadworst, niets is te gek!
Vrijdagavond 15 juli is er een spectaculaire feestavond, zodat je swingend het finaleweekend in kan gaan. In het finaleweekend kan je lekkere broodjes halen bij de BBQ en genieten van een ijsje.

Heb je zin in een week vol gezellige en sportieve avonden? Dan hopen wij je het liefst te mogen verwelkomen als speler, maar natuurlijk ook als supporter!

Inschrijven voor het toernooi kan nú op de website van Summerslams, maar let op: vol = vol!

Wil je op de hoogte blijven van dit toernooi? Volg ons dan op Twitter: @telstaropen of like onze pagina ‘Telstaropen Tvpijnacker’ op Facebook!

De planning van alle TVP toernooien, inclusief het open toernooi, vindt u bij de toernooiagenda. Meer informatie over het open toernooi vindt u op de website van de Summerslams.

De Open Toernooi commisie

Vrijwilligers

Onze vereniging draait voor en door de leden!

Wij kunnen altijd hulp van enthousiaste, gepassioneerde leden gebruiken, in welke vorm dan ook. Mailen kan naar:        voorzitter@tvpijnacker.nl

 

Kleine moeite toch?

iTennis teamkleding

Koop met je hele team een outfit en profiteer van hoge kortingen tot wel 20%!

iTennis Teamkleding

Bezoekadres en route:
Sportlaan 3
2641 AZ Pijnacker
015 - 3694420

Toernooi telefoon:
015 - 2574164

Postadres:
Postbus 127 
2640 AC Pijnacker

Voor vragen of opmerkingen over deze website kan je terecht bij Arthur en Monique de Vries.
TVP wordt gesponsord door:
Cream Do Communicatie! iTennis

Ogenblik a.u.b. ...